Trouwkaart Kim & Ingmar

Kim & Ingmar gaan trouwen! Wat een mijlpaal en wat leuk dat ik jullie trouwkaart mocht ontwerpen. Het was een feestje om dit voor jullie te doen!

Voor dit prachtige bruidspaar heb ik een mooie trouwkaart mogen ontwerpen! Het werd een mooi langwerpige kaart met parelmoer papier, zodat het een luxueuze uitstraling kreeg. De kleuren zijn mooie zachte aardetinten met op de achterkant een leuke tijdlijn van hoe de dag eruit gaat zien.

Naast deze kaart wilden zij ook graag een houten corsage, in dezelfde stijl als de kaart. Dus ik heb gezocht naar iemand die mooie ronde houten corsages kon lasersnijden waarbij ik mijn ontwerp kon gebruiken! Ik kwam terecht op de website van Lydia, joehoee.nl. Naast een super fijne samenwerking met goeie communicatie zijn de corsages echt heel mooi geworden! Dit was de kers op de taart!