Over


Lein is een ontwerpstudio waarbij branding en design centraal staat. Ik zorg ervoor dat jij als ondernemer of merk opvalt tussen alle andere ondernemers. Lein is erg veelzijdig en kan zich goed inleven in verschillende stijlen.

Branding zegt veel over je bedrijf. Eigenlijk is dat meteen de eerste kennismaking en het is dus belangrijk dat de huisstijl precies past bij jouw kernwaarden.

Ik zorg ervoor dat jij als ondernemer of bedrijf opvalt met een uitstraling die precies bij jouw merk past.

Even voorstellen
Ik ben Marjolein en ik heb het bedrijf ‘Lein’ opgericht. Al van jongs af aan wist ik al dat ik de creatieve wereld in ging duiken. Ik heb dan ook twee studies afgerond op gebied van design; Grafische vormgeving op het Grafisch Lyceum Rotterdam en Grafische en Digitale media op Arteveldehogeschool in Gent.

In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om te fotograferen en af en toe fotografeer ik ook een bruiloft, een familie of een pasgeboren baby. Vaak word mij dan ook gevraagd of ik er een kaartje of fotoboek van kan maken. Dat is natuurlijk het leukste aan mijn vak. Ik kan de foto maken, bewerken, maar ook toepassen in bijvoorbeeld kaartjes!
Ik ontwerp dus niet alleen voor ondernemers, maar ik vind het ook leuk om af en toe wat te maken voor particulieren. Benieuwd naar een zelfgemaakte foto inclusief ontworpen kaart? Bekijk het hier!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan vertel ik je meer. Wie weet hebben wij binnenkort een leuke samenwerking!