Bruiloft Stefan & Anne

Op 30 augustus 2019 was trouwdag van Stefan en Anne in Zeeuws-Vlaanderen. Het was een mooie zonnige dag, perfect voor een bruiloft! Op deze prachtige dag mocht ik de hele trouwerij fotograferen en heb ik er een mooi trouwalbum van gemaakt. ’s Ochtends vroeg ging ik naar het huis van Anne. In een rustgevende sfeer werd haar make-up en haar gedaan en dronken we een beetje thee om relaxed te blijven. Vervolgens was er een mooi moment. De moeder van Anne hielp haar met de jurk, waarna zij haar dochter vol trots bewonderde. Ze was er klaar voor, de bruiloft kon beginnen! Op dat moment kwam Stefan aanrijden in een mooie auto en zag Anne voor het eerst. Je zag de trots in zijn ogen!

Toen was het tijd voor een fotoshoot op het strand in Breskens. Samen met een andere fotograaf hebben we een mooie trouwreportage gemaakt. Het prachtige weer was een cadeautje en we hebben veel foto’s met een mooie strakblauwe lucht gemaakt!

Na de fotoreportage op het strand was het tijd om te gaan trouwen in het stadhuis in Axel, daar stonden familie en vrienden te wachten op het bruidspaar en gaven ze natuurlijk het jawoord aan elkaar.

Na het jawoord in het stadhuis was het tijd voor de kerkdienst, waar wat meer mensen voor uitgenodigd waren. Het was een mooie kerkdienst en de ringen werden uitgewisseld.
Na de kerkdienst reden wij richting Goes, waar de receptie plaats vond, met daar aansluitend het diner. Het was natuurlijk tijd voor het moment van het aansnijden van de taart!

Daarna was het tijd voor een erg gezellige avond, waarin veel werd gedanst, gelachen en gefeest. Het was voor Stefan en Anne een dag om nooit meer te vergeten en wat was het een feestje om deze dag met jullie door te mogen brengen!