Bruiloft Patrik & Janita

Een goede vriendin van mij ging trouwen met een Zweedse man en ik mocht zelfs mee naar Zweden om de bruiloft bij te wonen en om een trouwreportage te maken. Samen met het Patrik, Janita en de weddingplanner ben ik naar Zweden gevlogen. De familie van Patrik was heel gastvrij en ik mocht daar samen met een aantal andere genodigden blijven logeren. Je krijgt dan ook veel van de Zweedse cultuur mee, wat natuurlijk super interessant is!

Samen met het bruidspaar hebben wij besproken op welke plekken zij graag gefotografeerd wilde worden. Dat was onder andere de plek waar Patrik Janita ten huwelijk had gevraagd en op een klein strandje aan de kust van Zweden. Het weer was erg wisselend, waardoor er veel tijd in de nabewerking zat. Gelukkig waren Patrik en Janita erg blij met het resultaat! Ik vond het een feestje om jullie te fotograferen en ik vond het natuurlijk ook een onvergetelijke trip in Zweden.